mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png

DATO / TID:

Koncertdato:
6. december 2024
Kl. fra::
kl. 19:00

ENTRE:

Entre:
525 (A) 475 (B) 425 (C)

STED:

Sted detaljer:
Koncertsalen
Musikkens Hus

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg


Titel:

Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2 in Concert

Beskrivelse:

FÅ BILLETTER


Medvirkende:

Dirigent: Timothy Henty

Aalborg Symfoniorkester


Kalder alle Harry Potter-fans: Find kappen frem, og sving tryllestaven! Til december blænder vi op for Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2 in Concert – den næstsidste film i Harry Potter™-serien.


Oplev det magiske univers på det store lærred til et brag af en filmkoncert.

Under ledelse af Timothy Henty spiller Aalborg Symfoniorkester Alexandre Desplats Grammy®-nominerede partitur til Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2.


Filmen vises på storskærm i Koncertsalen med engelsk tale og danske undertekster, alt imens orkestret tager publikum med ind i Harrys sidste eventyr. Den Oscar®-vindende komponist Alexandre Desplat formår at skabe en episk og følelsesmæssig afslutning, der hylder ikke kun John Williams' velkendte temaer, men også Nicholas Hoopers sørgmodige musik i Harry Potter og Halvblodsprinsen™.

Siden vi i 2017 sikrede os rettighederne til at opføre filmkoncerter med Harry Potter™ i hele Skandinavien, har det været et kæmpehit blandt både fans af fantasy-universet og musikelskere. Derfor kan vi næsten ikke få armene ned, nu når vi igen kan invitere indenfor til en magisk oplevelse.


Om filmen


I den episke finale står Harry, Ron og Hermione over for deres hidtil største opgave, da de skal tilbage til Hogwarts™ for at finde og ødelægge Lord Voldemorts sidste horcruxer. Da Voldemort™ bliver bekendt med deres mission, går krigen mellem de gode og onde kræfter i Troldmandsverdenen™ i gang.


Men det er Harry Potter™, der måske bliver kaldt til at bringe det ultimative offer, da han nærmer sig det afgørende opgør med Lord Voldemort, for som profetien lyder: ”Den ene må dø for den andens hånd, for ingen af dem kan leve, hvis den anden overlever”.

Det hele slutter her!


Varighed: Ca. 170 minutter + pause

Målgruppe: Fra 11 år

Filmen afspilles med engelsk tale og danske undertekster


WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR.


Præsenteres af Musikkens Hus, CineConcerts og Warner Bros. Consumer Products


2012 billet link betinget:
Læs cv og program (link):

NÆSTE KONCERT:

Find næst kommende klikbar:
Foto - detaljeside:
Harry Potter og Dødsregalierne™ - Del 2 in Concert
Medvirkende:



Foto/Video

HVIS DU VIL VIDE MERE:

AAB CD:
Lån musikken på CD
AAB DVD:
Lån musikken på DVD
AAB Bøger:
Lån bøgerne om musikken
AAB Wikipedia:
AAB Bibzoom:
AAB Hjemmeside:
AAB Youtube:
Se video
AAB E-resurse:
Læs mere på Oxford Music Online